BLOG

MINDIG VALAMI ÚJ VAPE | KÖDÖS ÜGYEK

elfbarrendeleseu.com

jan 24, 2024

A vásárlók egyre inkább a könnyen használható eszközök felé fordulnak. Ilyen  például az ElfBar. Kezdőként te ,aki nem ért az e cigi szerelgetéshez sok pénzt megspórolhatsz , hogy tökéletes összhangban álló készülékeket meg rendeled a webshopunkból. Valahol érthető, kinek van kedve építgetni, kevergetni, órákig túrni a netet megfelelő huzalok, e-liquidek, aromák után? Tehát a recept egyszerű: semmi mókolás, maximális hatás és maximális élmény egyetlen e-cigarettában.

Pontosan ezt tudják az eldobható készülékek és a különböző, kifejezetten kezdőknek illetve a problémamentes gőzölést keresőknek szánt cuccok. Többnyire kisméretű, „mókás”, szögegyszerű felépítésű elektronikus cigaretták. Akad köztük olyan, amelyik e-liquiddel előre feltöltött podfejjel és akkumulátorral rendelkezik, és van amelyiket mi magunk tölthetjük fel a kedvünk, ízlésünk szerint. Igazából a eldobhatós cigaretta gyártók legnagyobb előnye a liquidben rejtőzik. Nehéz ilyen finom liquidet csinálni, otthon főleg kezdőként nem fogsz tudni. Ha profi vagy, tudod melyik aroma a jó (azért egy jobb minőségű aroma ára 1,5 elf bar) tudod melyik PG-VG arány megfelelő , és még ki is várod a 3-4 hét érlelési időt akkor se nagyon lesz ehez fogható élményben részed de legalább elköltötték pár tízezret. Igényeinknek megfelelően cserélgethetjük a podfejeket,  és az ízeket. Tulajdonképpen mindegyikük „plug and play” e-cigi. Nem vagy csak alig igényelnek beállítást, a tisztításon, karbantartáson kívül csak egy dolgunk van, használni őket! Nehéz ennél egyszerűbbet csinálni.

Ezek a kezdőknek szánt gépek (milliónyi nevet és kategóriát találtak ki hozzájuk) anno alaposan átalakították a gőzpiacot. Ugyan mostanra kicsit lecsengett az újdonság varázsa, a közelmúltban a gyártók fokozták a tempót, mert megjelent  a következő nagy dobás: az  eldobható e-cigaretta, azaz az Elfbar. Jócskán felkavarva az állóvizet a kicsit megfáradt vape iparban.  Nem sokan vették komolyan, hiszen egy mókás műanyag pálcának tűnt az egész. Legtöbben nyalókának, jégkrémnek nézték, inkább tűnt viccnek, mint egy komolyan vehető „valaminek”. Az első sikerek után pedig sorra jöttek ki a gyártók a saját változataikkal. A népszerűségük oka egyszerű: a meglepően jó gőzök mellé olyan oltári ízeket biztosítanak, amelyekre bizony sok-sok gyártó és vaper irigykedhet. A podfejbe töltött e-liquidek ízminőségére nem lehet panasz, mesh kazánokat és prémium gyártókat megszégyenítő módon adják vissza az aromákat. Az Elf Bar liquidek receptje nem véletlenül hét-, nyolc-, sőt sokpecsétes titok.Ugyan az eldobós cuccok sikere vitathatatlan, vaper körökben igazán sohasem sikerült megvetni a lábukat. Ez az átlagfelhasználóknak, fiataloknak készült, a gyár egy éve nem sok termékkel rendelkezett és kb egy éve kezdett el népszerű lenni. Mostanra egy év alatt több mint 10 új típust dobtak a piacra.

Miért érdemes elfeket/puffbar-okat /podokat, porlasztós kazánokat használni? 

Az egyszerűségük mellett tökéletes útitársak a leszokáshoz (jó tudjuk, átszokás) és az elektromos cigaretták világának felfedezéséhez. (Mint már korábban is írtuk vigyázz a hamisítványokkal!)Lehetővé teszik, hogy könnyedén próbálhassuk ki a gőzölést, a különböző ízeket nikotinszinteket, sőt a nikotinmentes-liquidek segítségével akár a „zéró tolerencia” elvét, mindezt előre tervezhető költséggel. Az ideális első lépés a hagyományos cigaretta elhagyása felé vezető úton. Nem csak a kezdőknek ajánlhatók, ultra praktikusak a diszkrét vapeléshez, utazáshoz, sőt tartalék cuccnak is kiválók, hiszen mindig kéznél vannak, bárhol elférnek és bárhol használhatók. Ráadásként tartós használat mellet már középtávon is jóval olcsóbb, mint az elhagyni kívánt analóg.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Nincs termék a kosárban!
0