MI AZ AZ ELF BAR? – A manórúd története

Ha esetleg még nem tudnád, hogy mi az az ELF BAR, akkor segítünk, hogy megismerd ezt a rendkívül sokoldalú és népszerű eszközt, valamint annak rövid történetét!

Mi az az ELF BAR?

Az ELF BAR egy eldobható elektromos cigaretta, melyben különböző ízesítésű, előre töltött folyadék található, és mindenféle előkészület és kiegészítő nélkül szívhatod. A folyadékok nikotin sót tartalmaznak, 2 és 5 százalékos arányban, de létezik nikotinmentes változatban is. A gyártási folyamat során egy úgynevezett függőleges kettős tekercset tesznek a készülékbe, amely segíti a könnyű légáramlást, és biztosítja a tiszta és felejthetetlen ízeket az első slukktól az utolsóig. Az emlékezetes élményt olyan különleges ízek okozzák, mint például a Banana Milk, a Sour Apple, a Strawberry Grape, a Black Russian, a Coconut Melon, vagy a Coffe Tobacco.

A divatos, könnyű és hordozható eszköz használata során nem kell aggódnod a hagyományos dohányzással járó kellemetlen szagok és ízek miatt. Számos változata létezik, melyek közül a legnépszerűbbek az ELF BAR LUX, az ELF BAR 1500, az ELF BAR 2500, és az újratölthető ELF BAR 3600 és az ELF BAR 4000 típusú termékek. A számok az adott termék slukk kapacitását jelölik, így például, ha egy ELF BAR 1500 eszköz rendelése mellett döntesz, akkor 1500 slukk kapacitású készüléket kapsz, az általad választott ízesítéssel. Az biztos, hogy bármelyiket is vásárolod meg, az élmény minden esetben garantált lesz!

A manórúd története

Az ELF BAR gyártása során 2018 óta arra összpontosítanak, hogy természetesebb ízű termékeket állítsanak elő, és élvezetesebb gőzölési, puffogtatási élményt nyújtsanak. Az olyan új, innovatív eszközök fejlesztésével, mint az intelligensebb tekercsekkel ellátott készülékek, amelyek a kompakt méretű termékek jobb teljesítményét nyújtják, az ELF BAR márkanév rövid idő alatt világszerte ismertté vált.

Folyamatosan előrukkolnak megannyi szenzációs ízesítéssel, mint például a zamatos Berry Peach, a gumicukorra hajazó Jelly Bear, a frissítő Pink Lemonade, vagy az élénkítő Grape Energy.

ELF BAR rendelés

Rendelj tőlünk online, kényelmesen és biztonságosan, és legkésőbb 48 órán belül házhoz szállítjuk a kedvenc termékeidet. A diszkrét csomagolásnak hála nem kell aggódnod a rosszalló pillantások miatt csomagod kézhezvételekor. Amennyiben hétköznap (kivéve péntek) 12:00 óráig leadod a rendelésed, 24 órán belül megérkezik Hozzád a várva várt manórúd.

ELF BAR olcsón

Webáruházunkban igyekszünk a lehető legkedvezőbb árakkal szolgálni. Rendszeres akciókkal, nyereményjátékokkal, és kedvezményes vásárlási lehetőségekkel várjuk vásárlóinkat a hét minden napján. Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, melyről könnyedén megbizonyosodhatsz a hitelesítési címkén található biztonsági kóddal.

Nem sikerült még megtalálnod a számodra ideális típust? Keresgélés közben IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, és vegyél részt a minden héten megrendezendő sorsoláson – hátha Te leszel az egyik szerencsés, aki megnyeri a 10db ELF BAR 1500 valamelyikét!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Have no product in the cart!
0