BLOG

E-CIGARETTA 9 ELŐNYE | KÖDÖS ÜGYEK

elfbarrendeleseu.com

jan 24, 2024

Az elektromos cigaretta használata gyakran rossz sajtót kap, bár időnként hallunk pozitív híreket az e-cigi egészségügyi előnyeiről, ezeket általában elnyomják a hipotetikus kockázatokról és a túlzó veszélyekről szóló cikkek. Nem könnyű megtalálni a tényeket a gőzöléssel kapcsolatban, ezért igyekeztünk összeszedni pár érvet a gőzölés mellett.

SZÓVAL MIK A TÉNYLEGES ELŐNYEI A VAPELÉSNEK? TÉRJÜNK RÁ A LÉNYEGRE!

1. Biztonságosabb, mint a dohányzás: több felmérés is bizonyítja, hogy a vapelés kevésbé káros, mint a dohányzás. Mivel a gőzölés során nincs égés és nincs füst, márpedig a füstből keletkezik a kátrány és a szén-monoxid, amelyek a dohányzásból eredő hosszú távú egészségkárosodás nagy részét okozza. A füstmentesség egészségügyi előnyei közé tartozik a jobb tüdő- és szívműködés, sőt a jobb szaglás és ízérzékelés is.

2. Nincs káros szag: A gőzölés egyik legnagyobb előnye, hogy te, a ruháid, a házad és az autód sem lesz füstszagú. A vapelésnek bár van illata, de ez messze van az áporodott füst és a cigarettacsikk szagától. Valójában még a dohány ízű aromáknak sincs olyan szaguk, mint az égő dohánynak. Ráadásul sok ember számára a gőz szaga alig észrevehető.

3. Kontroll a nikotinbevitel felett: Az e-cigi használata teljes kontrollt biztosít a nikotinadagolás felett. Az alapfolyadékok többféle erősségben kaphatóak, a nikotinmentesektől kezdve a nagy erősségű nikotinos verziókig. Pontosan kiválaszthatod, hogy mennyi nikotin legyen az e-liquidedben, vagy akár teljesen el is hagyhatod. A legtöbb gőzölő általában magas nikotinszinttel kezdi, és fokozatosan halad lefelé az alacsonyabb erősségűekhez. Illetve persze a kompakt , egyszerű Elf Bárok szintén, 2-5 és akár 0% kivitelben.

4. A gőzkibocsátás szabályozása: Elektromos cigaretta használatánál szabályozhatod a kilélegzett gőz mennyiségét, ami az élmény egyik legfontosabb része. Egyes vaperek a kényelem és az alacsony gőzmennyiség miatt a kisebb eszközöket részesítik előnyben erről írtunk is korábban ez is egy nagy előnye egy Elf Bar készüléknek, míg mások a nagy teljesítményű modokat kedvelik a felhővadászathoz. A kimeneti teljesítmény, a légáramlás és az e-cigi tekercs típusának beállításával tovább finomíthatsz a gőz mennyiségén, ami az ízre is hatással lehet. De persze tudod mit kell választanod ha nem akarsz foglalkozni ezekkel csak használni…

5. Ízek mindenkinek: Gyakorlatilag végtelen számú íz közül választhatsz az aromák vagy ha előretöltött akkor ízek között. Csak néhány, a legnépszerűbb íz kategóriák közül: gyümölcs ízek, desszertek, italok, menta és mentol, valamint dohány. És ha nem tetszik, amit a boltok kínálnak, akár te is elkészítheted a saját vape juice-odat!

6. Azonnali elégedettség: Bár a komolyabb készülékek kezdeti bütykölést igényelhetnek, rengeteg egyszerűbb termék van a piacon, amelyek előre feltöltve és használatra készen érkeznek. Akárhogy is, ha a készüléked készen áll, a használatához elég csak megnyomnod egy gombot, és már gőzölhetsz is. Bár minden készüléknek egy feltöltött akkumulátor és e-liquidre van szüksége a működéshez, ám ha ezek rendelkezésre állnak, akkor egész nap egyszerűen használhatod.

7. Termékek mindenki számára: A vape piac nagy és versenyképes. Rengeteg termék található többféle árkategóriában, amelyek szinte minden felhasználónak megfelelnek. Akár egy egyszerű eldobható e-cigit szeretnél, akár egy komolyabb vape modot és hozzá prémium e-folyadékot, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő termékeket.

8. Nincs szükség tapasztalatra: Persze, lehet hobbid az e-cigi felszerelések gyűjtése, vagy a saját tekercsek építésének megtanulása, de kezdőként is azonnal nagyszerű élményben lehet részed. A kezdők számára kialakított induló készletek és az egyszerű pod vapek között rengeteg olyan minőségi termék van, amely nem igényel előzetes tapasztalatot.

9. Termékek elérhetősége: Manapság remek termékeket találhatsz a dohányboltokban és a webshopokban is, ráadásul ezek az online áruházak házhoz is szállítják a megrendelt termékeket, így gyorsan és könnyedén hozzájuthatsz mindenhez, ami a gőzöléshez kell.

Nálunk a 12-óra előtt leadott rendelésekre csak 24 órát kell várnod.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Nincs termék a kosárban!
0