BLOG

5 ELFBAR TIPP/ ELDOBHATÓS VAPE TIPPEK

elfbarrendeleseu.com

jan 24, 2024

1. Mennyire voltál/vagy cigaretta függő?
 
Az Elf bar egy alternatív dohányzási eszköz. Sokan ezt választják ahoz ,hogy leszokjanak a cigarettáról. Több tanulmány is kimutatta hogy 95%-98% – al kevesebb  a káros anyag kibocsajtása. (https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review)

Szóval két típus létezik, a 2% és az 5%-os nikotin erősségű Elf bar.

a 2%-os ugyan úgy kielégíti a felhasználóját mint az 5%. Az 5%-ost azoknak ajánljuk akik lánc dohányosok voltak, így káros anyagok nélkűl is ugyan az a hatás mint az erősebb cigarettáknál. Egy doboz Elf bar kb 3-5 doboz cigarettának felel meg mind szívás számban és mind nikotinban.

2. Hogyan tárold vape készüléked?


Ahogy az oldalon is fel van tüntetve, hidegben ne tárold mert romlik az élettartalma az akkumulátornak. Raktárunk egy fűtött raktár, attól nem kell félned  hogy ha télen rendelsz akkor baja eshet az akkumulátorod élettartalmának.

3. Melyik ízt válaszd?

Nagyon sok íz létezik , és különböző tipusoknak megvan a saját egyedi íze is. Mi próbáljuk a lehető legnagyobb íz és tipus kínálattal kiszolgálni a vevőinket. Íme néhány kedvelt íz webshopunkból : 

https://elfbarrendeleseu.com/elfbar-webshop/osszes-termek

Elfbar 1500 Blind buy ízek:

-Watermelon

-Blueberry

-Blue razz lemonade (áfonyás limonádé)

-Grape energy ( szőlős energiaital)

-Strawberry energy ( epres energiaital)

Jelenleg ezek nagyon népszerűek, bátran meg veheted őket kipróbálás nélkűl , tetszeni fog.

Elfbar 1500 dohány ízek/menthol ízek:

-Black russian ( whisky,kávé,karamell szerű íz)

-Siberian forest (dohányos íz)

– Spearmint ( menthol)

-Coffe tobacco (kávé dohány)


Vadabb Elfbar ízek:

Neon rain (skittles)

Sour apple( savanyú alma)

Kiwi passion fruit guava



4. Milyen Elfbar típusok vannak?

Elfbar 600 slukk 

Ez egy igen kevés szívásos Elfbar, ár érték arányban nem jó, ezért ezt a típust nem forgalmazzul.

Elfbar 800 slukk

ennek a típusnak van pár egyedi íze illetve sokan keresik ezt a fajtát, jelenleg még nem elérhető nálunk de rövidesen az lesz!

Elfbar 1500 slukk

Ez az ami a legnépszerűbb és legtöbb ízzel rendelkezik. Közel 30-35 íz elérhető ebből a típusból. Oldalunkon is széles a kínálat. Ár érték arányban kimagasló,mivel átlagosan 4 doboz cigarettának felel meg de olcsóbb mint 4 doboz cigaretta és persze finom ,nem káros.

Elfbar 2500 slukk

Szintén egy népszerű modell , 7 doboz cigarettának felel meg. Összesen jelenleg 9 íz elérhető belőle ( a hivatalos www.elfbar.com oldal szerint lesz több is). Oldalunkon szintén elérhető, és amelyik íz nem azon rajta vagyunk, hogy mihamarabb kapható legye.

Elfbar 3000 Slukk/ Elfbar 3000 tölthető

Erre a modellre azok érvényesek mint a következőre, nyilván kevesebb slukkos tehát kb 9 doboz cigarettának felel meg. Az alakja más, ez  nem a szokásos henger hanem egy kisebb de vaskosabb négyszög.

Elfbar 3600 slukk/ tölthető Elfbar

Ennek a modellnek az egyedisége, hogy nem csak sok slukkos, kicsi,kompakt. Megfelel kb 10 doboz cigarettának. Tölthetőek, tehát ha lemerűl de még van benne liquid (mindig van mert direkt tölthető illetve az akkumulátorok hamarabb lemerűlnek mintsem a liquid kifogyna) akkor fel tudod tőlteni egy USB C töltővel és újra tudod használni.

5. Elfbar árak , mi számít jó árnak?


Néhányan ha vettek, ha nem , tisztában vannak az árakkal. Elfbar webshop/Elektronikus Cigaretta webshopok átlagos árai 4800-6000ft az Elfbar 1500-as modellt nézve, Az Elfbar 2500 8000-1000 ft és az Elfbar 3600 12000 akár 15000ft. Ezek igen magas árak, főleg hogy sok felhasználó akik eddig barátoktól/ismerősöktől vették a megszokott 4000-4500 ft-os árhoz van szokva. A webshopunkban épp ezért 3700ft ban határoztuk meg az Elfbar 1500-modellt, és 5700ft-ban az Elfbar 2500-as modellt ,míg az Elfbar 3600 tölthető verzióját 6900ft ban. 

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Nincs termék a kosárban!
0