VÝROBKY OBSAHUJÚ NIKOtín! NIKOTÍN MÔŽE BYŤ ZÁVISLÝ

Kérdése van? Hívjon minket! +

ELF BAR 2500

ELF BAR 2500 – Hosszan tartó élvezet

Kóstolj bele az eredeti ELF BAR 2500 egyedülálló, kivételes ízeinek világába! Rendeld meg online és akár már másnap kézhez kapod!

ELF BAR 2500

Ismerd meg az eldobható elektromos cigarettát, melynek függőleges kettős tekercs szerkezete hatékonyan biztosítja az íz tisztaságát. Felejtsd el a dohányzással járó kellemetlen szagokat! Az ELFBAR gyümölcsös ízeivel felejthetetlen élményben lesz részed, mindenféle kiegészítő eszköz – és a nemkívánatos füstszag nélkül. Kínálatunkban a kókusz és dinnyétől, a frissítő szőlőig rengeteg izgalmas aromával találkozhatsz.

Stílusos színátmenete és matt felületének kényelmes tapintása teszi még vonzóbbá ezt a rendkívül modern és innovatív eszközt. Méretének hála nem kell bajlódnod a tárolásával – csak beleszívsz párat és könnyedén zsebre vágod!


20Produkt
 

ELF BAR 2500 – Dlhotrvajúce potešenie

Ochutnajte svet jedinečných, výnimočných chutí originálneho ELF BAR 2500! Objednajte si online a dostanete to na druhý deň!

ELF BAR 2500


Spoznajte jednorazovú elektrickú cigaretu, ktorej vertikálna dvojitá špirálová štruktúra efektívne zaisťuje čistotu chuti. Zabudnite na nepríjemné pachy spojené s fajčením! S ovocnými príchuťami ELFBAR budete mať nezabudnuteľný zážitok, bez všelijakých prídavných zariadení - a bez nežiaduceho zápachu dymu. Od kokosu a melóna až po osviežujúce hrozno, v našej ponuke nájdete množstvo vzrušujúcich vôní.

Jeho štýlový farebný prechod a príjemný dotyk matného povrchu robia toto mimoriadne moderné a inovatívne zariadenie ešte atraktívnejšie. Vďaka jeho veľkosti si ho nemusíte robiť starosti s uskladnením - stačí pár vdýchnuť a ľahko ho vložiť do vrecka

Filtrovať
Nikotin
 (%)
2 % - 5 %
Stav produktu