THE PRODUCTS CONTAINS NICOTINE! NICOTINE IS AN ADDICTIVE CHEMICAL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS! THAT IS MEAN YOU CAN NOT ORDER TO SOME COUNTRY! WE ARE WORKING ON IT
Do you have any question? Please call us: +36205919519

JUICY JANE 5500

JUICY JANE 5500 - Egy új termék a piacon ,rendkívül kicsi és kompakt.


Juicy Jane egy olyan márka amivel még biztosan nem találkoztál,ez az egyedülálló termék kitűnik kis termetével és exclusive dobozával a többi közül. Méretre egy Lost Mary BM600-as terméknek felel meg.A termék újratölthető ,és az alján található indikátor lámpa jelzi ,hogy épp lemerültél vagy kifogytál a liquidből.


Ismerd meg a Juicy Jane-t!


Részben a megszokott és részben az új ízek közül tudsz válogatni,hogy biztosan találj a számodra megfelelőt.

14ml extrém finom liquid egy ekkora készülékben. Ha prémium vape élményre vágysz akkor mindenképp próbáld ki!Fedezze fel a Juicy Jane JJ5500-at – Növelje a vapelés élményét!Tapasztalja meg a kényelem és az íz csúcsát a Juicy Jane JJ5500 eldobható elektronikus cigarettával. Mondjon búcsút a hagyományos e-cigaretta bonyolultságának, és fogadja el a Juicy Jane JJ5500 egyszerűségét, amely a rajongók és a kezdők tökéletes párja.

Merüljön el az intenzív ízek széles skálájában, amelyeket gondosan úgy alakítottak ki, hogy kielégítsék ízlelőbimbóit, és elvigyék Önt a vape örömök világába. A Juicy Jane JJ5500 különféle ízeket kínál, beleértve a Kiwi Passion Fruit Guava trópusi varázsát, a Clear Mint frissítő keverékét és a Juicy Peach édes érzetét.

Kényeztesse magát egy rendkívüli élményben a Juicy Jane JJ5500 készülékkel, amelyet úgy terveztek, hogy megismételje a dohányzás örömét a tisztítással vagy újratöltéssel járó gondok nélkül. Ezek az előretöltött eldobható elektromos cigaretták a dobozukból kivéve azonnal használatra készek, és akár 5500 szívást biztosítanak Önnek.

Akár tapasztalt gőzölő, akár újonc az e-cigaretta világában, a Juicy Jane JJ5500 tökéletes választás azok számára, akik páratlan kényelmet és kellemes ízeket keresnek. Próbálja ki a kellemes Juicy Grape-t, a csípős Blue Razz Lemonade-t vagy a Summer Hawaiit, a trópusba menekülést