THE PRODUCTS CONTAINS NICOTINE! NICOTINE IS AN ADDICTIVE CHEMICAL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS! THAT IS MEAN YOU CAN NOT ORDER TO SOME COUNTRY! WE ARE WORKING ON IT
Do you have any question? Please call us: +36205919519
JUICY JANE 600 PINEAPPLE ICE 2%
JUICY JANE 600 PINEAPPLE ICE 2%
7.86

JUICY JANE 600 PINEAPPLE ICE 2%

JUICY JANE 600 egy prémium kategóriás termék a piacon. Kompat méret egy aluminium házzal körbevéve.Egyedülálló díszdobozban érkezik az összes termék,ezzel is egy felsőbb kategóriát sugallva.


Lenyűgöző, akár 600 slukk töltéssel ez a karcsú és kompakt kialakítás biztosítja, hogy tökéletesen elférjen a zsebedben, így könnyedén hordozható és könnyen magaddal viheted.Tapasztald meg a verhetetlen élvezetet és az ízintenzitást, a tisztítással vagy újratöltéssel járó fáradtság nélkül – megfizethetőbb és kényelmesebb, mint valaha!

7.86
Details

Tapasztalja meg a Juicy Jane JJ600 innovációját

Fedezze fel a Juicy Jane JJ600-at, az előretöltött eldobható elektromos cigaretták csúcsát, amely forradalmasítja a gőzölés élményét. Az intenzív és kellemes ízek széles választékával a Juicy Jane JJ600 problémamentes és élvezetes vape utazást garantál, bárhol és bármikor.


Felejtsd el a hagyományos e-cigaretta bonyolultságát! A Juicy Jane JJ600 hihetetlenül felhasználóbarát, nem igényel töltést, gombnyomást vagy várakozást, amíg felmelegszik. A kicsomagolás után azonnal élvezzd az elragadó ízeket anélkül, hogy félnél attól, hogy megzavarja a körülötted lévőket, mivel nem bocsát ki kellemetlen szagot, így még gőzölés után is friss illatú leszel. Ints búcsút az e-cigaretta újratöltésével és karbantartásával járó kényelmetlenségtől – a Juicy Jane JJ600 zökkenőmentes gőzölést biztosít, amely tökéletes minden nemdohányzó környezetben, az irodáktól az éttermeken át a bulikig.


Mindenkinek, Mindenhol

Élvezze a választás szabadságát a Juicy Jane JJ600 több mint 40 ízből álló hatalmas választékával, amely minden ízlést kielégít. Akár a nikotinmentes változatok nyugtató csábítását részesíti előnyben, akár a nikotintartalmú opciók megelégedésére vágyik, a Juicy Jane JJ600-al mindent megtalál. A nikotinmentes változat 0% nikotinnal büszkélkedhet, míg a nikotin tartalmú változatok 2% és 5% nikotin koncentrációban kaphatók. Elragadó aromás ízeivel a Juicy Jane JJ600 ideális választás minden gőzölgő számára.


Egyszerűen használható

A Juicy Jane JJ600 készülékkel való gőzölgés könnyed. A termék kicsomagolása után egyszerűen távolítsa el az átlátszó védőkupakot a kupakkal lezárt végről, és máris élvezheti az elragadó gőzölést. Belégzéskor a készülék automatikusan kielégítő gőzáramot hoz létre, és nincs szükség utántöltésre. Ha kiürült, könnyen megsemmisítheti környezetbarát módon, így felelős választás lehet a bolygó számára. Nincs szükség a készülék be- és kikapcsolására; automatikusan aktiválódik, amikor elkezdi belélegezni, és kikapcsol, ha nem használja.


Gyakran Ismételt Kérdések


Mennyi nikotint tartalmaznak a Juicy Jane JJ600 termékek?

- A nikotintartalom egyértelműen fel van tüntetve a termékleírásban vagy a termék megnevezésében.

Feltölthető a Juicy Jane JJ600?

-nem


A Juicy Jane JJ600 termékek eredetiek?

- Biztos lehet benne, hogy az elfbarrendeleseu.com csak eredeti, közvetlenül a gyártótól beszerzett termékeket értékesít.


Van garancia a Juicy Jane JJ600-ra?

- A bontatlan termékekre 14 napos visszaküldési szabályzatot biztosítunk, és garantáljuk a vásárlás árának visszatérítését.


Tapasztalja meg a gőzölés örömének következő szintjét a Juicy Jane JJ600-zal, és tárja fel az elragadó ízek és a páratlan kényelem világát. Fogadja el a gőzölési technológia jövőjét, és hagyja, hogy a Juicy Jane JJ600még soha nem látott módon emelje az élményét

Info
Weight
31 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!