A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

JELENLEG A KÁRTYÁS FIZETÉS NEM ÜZEMEL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS!

Kérdése van? Hívjon minket! +

ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% - NIKOTINMENTES
ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% - NIKOTINMENTES
10,39

ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% - NIKOTINMENTES

 

 

Az ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% - NIKOTINMENTES termék egy kiváló minőségű elektromos cigarettapótló eszköz, amely kényelmes és ízletes vape élményt kínál. A termék nikotnis mentes, így tökéletes választás mindazok számára, akik a dohányzásról szeretnének leszokni vagy egyszerűen csak új élményre vágynak.

Az ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% termék ideális választás a cigaretta letételére, így a dohányosoknak lehetőséget nyújt a könnyű átállásra, anélkül hogy a káros anyagokat inhalálnák. A termék tartalmaz egy beépített 850mAh-os akkumulátort, amely hosszú üzemidőt garantál és 1500 slukkot szolgál ki.

 

Az ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% áfonya és kicsit savanyú málna a különleges ízek kedvelőinek. Egyetlen slukk ebből a kellemes és ínycsiklandó ízből elegendő, hogy kényeztessen és elárasztson egy kellemes érzéssel.

A termék kényelmes és könnyen hordozható. A stílusos, minimalista design és a szemet gyönyörködtető külsejű ELF BAR csomagolás magában foglalja az összes szükséges információt a termékről.

Az ELF BAR 1500 BLUEBERRY SOUR RASPBERRY 0% - NIKOTINMENTES termék alkalmas minden elf bar szerelmese számára, aki friss és lédús ízeket keres, anélkül hogy bármi negatív hatást tapasztalna.

10,39
Beschreibung
- Kapacitás: 1500 szívás
- Akkumulátor: 850mAh
- Méret: 19x100mm
- Íz: Blueberry Sour Raspberry
-Nikotin: 0% - nikotinmentes

Dohányzás kellemetlen szagok nélkűl? Igen!
Daten
Gewicht
49 g/Stk
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!