BLOG

MI AZ ELFBAR?

elfbarrendeleseu.com

jan 24, 2024

A készülék egy liquid folyadékkal (akik használták tudják ,hogy nem akármilyen liquid) és valamilyen típusú lítium akkumulátorral szerelt készülék. Slukkszáma meghatározott, sokkal kevésbé káros és költség hatékonyabb a sima cigarettánál vagy iqos-nál. Tisztítani, töltögetni ,vattázni természetesen nem kell ,csak használni.

Miből áll az Elfbár?

  1. Tipustól (Elfbar 800,Elfbar 5000) függő lítiumos akkumulátor.
  2. Adott egy elektronika, ami szíváskor aktiválja a kazánt és leadja a hőt a kazánban található folyadéknak.
  3. Az elf bar fontos alkotórészét képezi maga a kazán, ami hőt ad le, és a körülötte lévő folyadékot hevíti, ami által gőz keletkezik, valamint a készülék tartalmaz egy liquidet, azaz egy tankban elhelyezkedő folyadékot, melynek mennyisége mindig az adott termék slukkszámától függ.
  4. És persze az Elfbár szines burkolata.

Mi van az Elfbar készülékekben? Káros?

Természetesen NEM káros, 3 dolog van a folyadékban:

Propilén-glikol: Elsősorban az élelmiszer iparban előforduló vegyület, melyet főleg tortákban, torták díszítésére szolgáló habokban használnak.

Az összes létező liquidnek ez az egyik alkotó eleme

-Növényi glicerin: Egy olyan anyagról beszélünk, melyet számos iparágban használnak nap mint nap. Megtalálható a köhögéscsillapítókban, szájvizekben, szappanokban és samponokban, fogkrémekben, rengeteg szépészeti krémben, mindennapi élelmiszerekben vagy a vízipipa dohányban.

Az összes létező liquid mások alkotó eleme , lényegében csak ebből a két dologból áll a világon gyártott összes e cigaretta folyadék, meg persze igény szerint nikotin só és az aktuális aroma.

Nikotin-só, ha nem nikotinmentes elf bar készülékről beszélünk. Érdekesség, hogy a nikotinsó a hagyományos nikotinnál gyorsabban szívódik fel, ez okozza, hogy a nikotintartalmú elf bar kellemesebb, gyorsabb hatását. Az elf bar nikotintartalmát rendszerint százalékban vagy milligrammban szokás megadni, jelenleg 3 formátumban gyártják ezeket a termékeket: nikotinmentes 2% , 5% (egyes dobozokon 5% helyett 50mg van, ez jelenti szintén az 5%-ot)

Az Elf Bar 2022 legnagyobb új trendje! Népszerűségén meg sem lehet lepődni, hiszen soha nem létezett még alternatív dohányzást helyettesítő, amely ilyen intenzíven képes visszaadni a kellemes aromákat!

De mi is ez az őrület? Na és ami még fontosabb, Elf Bar hol kapható?

Mi is az az Elf Bar és mitől olyan népszerű? 

Kezdjük az elején, mi is az az Elf Bar? Az Elf Bar egy rendkívül innovatív technológiát alkalmazó eldobható elektromos cigaretta, mely előre meg van töltve különböző aromákkal ellátott liquiddel

Az eldobható elektromos cigikhez nem kell külön készülék, nem kell töltő, nincs szükség karbantartásra de még csak tisztításra sem. Az Elf Barok addig használhatók, amíg el nem fogy belőlük a liquid, amint az megtörtént, a készülékek egyszerűen eldobhatók. 

Hogy meddig lehet használni 1-1 ilyen előre töltött eldobható cigarettát? Az mindig készülékfüggő. Különböző kapacitású termékeket tudsz vásárolni, melyek mindegyike más-más slukkszámmal rendelkezik. Így például az Elf Bar 600 készülékek 600 slukkot bírnak, míg az Elf Bar 2500, ahogyan az elnevezése is mutatja, 2500 slukknyi élvezetet szavatol használója számára. 

És hogy mitől lettek ilyen népszerűek ezek a cigaretta helyettesítők? 
A népszerűség természetesen a könnyű és rendkívül kényelmes használhatóságnak is köszönhető, ám mégis, ami miatt ilyen gyorsan sokak kedvenceivé váltak ezek a készülékek az nem másnak köszönhető, mint a különlegesen gazdag és intenzív aromakínálatnak. 

Aki próbált már korábban ízesített hagyományos, vagy akár elektromos cigarettát, vagy bármely egyéb dohányzást helyettesítő terméket, az az Elf Barokat kipróbálva hamar belátja majd, egyiknek sem volt még ilyen valódi, zamatos aromája. Nincsenek kellemetlen utóízek, a banán az banán, az eper az eper. Mintha füstté vált gyümölcsöket szívna az ember. 


Na de a lényeg… 

Elf Bar hol kapható?
 

Erre igen rövid és egyszerű válasszal tudunk szolgálni: elfbarrendeleseu.com webáruházban!
Termékeink között megtalálhatod a legnépszerűbb, különböző szívási számú kapacitással bíró termékeket az 1500 slukkostól egészen akár az extrém, újratölthető 5000 slukkosig.
Termékeink között olyan népszerű aromákat sorakoztatunk fel, mint például: 
görögdinnye, eper, banán, alma, gumicukor, szőlő, kóla, áfonya, eperfagylalt… és még hosszasan sorolhatnánk.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Nincs termék a kosárban!
0