VÝROBKY OBSAHUJÚ NIKOtín! NIKOTÍN MÔŽE BYŤ ZÁVISLÝ

Kérdése van? Hívjon minket! +

ELF BAR 600 COCONUT MELON 2%

ELF BAR 600 COCONUT MELON 2%

ELF BAR 600 COCONUT MELON kókusz és dinnye,mintha egy trópusi koktélt innál.ELF BAR rendelés hivatalos forgalmazótól! Diszkrét csomagolás, extra gyors szállítás! Rendeld meg még ma!

Stílusos, használatra kész előretöltött eldobható elektromos cigaretta, akár 600 szívással.

A vékony, kompakt kialakítás zsebbarát és könnyen hordozhatóvá teszi.

Élvezetben és ízintenzitásban verhetetlen, ráadásul nem kell sem tisztítani, sem utántölteni.

7,16
Nie je na sklade
Podrobnosti

Mi az ELF BAR?


Az ELF BAR egy előretöltött eldobható elektromos cigaretta, más néven eldobható vape. Nagyon sokféle, nagyon intenzív íze van, és szinte bárhol és bármikor könnyedén használhatod.
Az ELF BAR használata rendkívül egyszerű, kicsomagolás után azonnal elszívhatod töltés nélkül, gombok használata nélkül, anélkül, hogy megvárnád, amíg felmelegszik vagy bemelegszik. Az ELF BAR használata közben, nem zavarja a körülötte lévőket, mivel nem bocsát ki kellemetlen szagot, ennek köszönhetően nem lesz hagyományos cigaretta szaga se neked sem a környezetedben lévőknek. Az ELF BAR kiváló választás lehet, ha nem szeretnél törődni hagyományos elektronikus cigaretták utántöltésével és tisztán tartásával. Ha hosszabb időt tölt nemdohányzó környezetben, például irodában, étteremben vagy buliban, akkor az ELF BAR kiváló választás.


Ki használhatja az ELF BAR eldobható elektromos cigarettát?


Az ELF BAR eldobható elektromos cigaretták, különösen a nikotintartalmú változatok használata országonként eltérően szabályozható. A felhasználónak kell ellenőriznie ezeket a szabályokat, és a felhasználó felelőssége a betartásuk.
Az ELF BAR jelenleg több mint 40 ízben kapható, így szinte mindenkinek van olyan íz, amelyik megfelel. Az ELF BAR két változatban kapható - nikotin és nikotinmentes -, így a komoly dohányosok és a hobbi dohányosok is megtalálhatják a számukra megfelelő ELF BAR-t. A nikotinmentes változat 0% nikotint tartalmaz, míg a nikotin tartalmú változat 2% és 5% nikotinos típusban kapható. Ha szereti a kellemes aromás ízeket, ez a termék tökéletes választás lehet az Ön számára.

 


Hogyan kell használni az ELF BAR elektromos cigarettát?


A termék használata nagyon egyszerű. A csomagolás eltávolítása után nem kell mást tennie, mint eltávolítani a kupakos végéről az átlátszó védőkupakot, és máris elkezdheti a "dohányzást". Emelje a terméket a szájához, és amint elkezdi belélegezni, a készülék automatikusan füstöt bocsát ki. Utántöltést nem igényel, ha kiürült, megszabadulhatsz tőle. Használat után a cigarettát környezetbarát módon ártalmatlanítsa, és ne szennyezze a környezetet (Ajánljuk az akkumulátoros kukába kidobást). A termék használatát bármikor elkezdheti és abbahagyhatja. Használaton kívül a terméket nem kell kikapcsolni vagy újraindítani. A készülék automatikusan be- és kikapcsol.Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi nikotint tartalmaznak a termékek?

- A nikotintartalom minden esetben feltüntetésre kerül a termékleírásban vagy a termék megnevezésében.

Tölthető a készülék?

- Az Elf Bar 600 nem tölthető.

Ezek eredeti termékek?

- Az elfbarrendeleseu.com  webáruház kizárólag eredeti termékeket árul. Közvetlenül a gyártótól vásárolunk. Ha ellenőrizni szeretné, a www.elfbar.com oldalon megteheti.

Honnan tudhatom, hogy melyik az eredeti?

- A termék csomagolásán QR kód található, amely beolvasható és ellenőrizhető a gyártó honlapján. Ha a QR-kódot kevesebb mint 1-2 alkalommal olvasták be, a termék 100%-ban eredeti.

Van garancia az ELF BAR-ra?

- A bontatlan termékeket 14 napig vissza tudjuk venni, vagy visszatérítjük a vételárat!

Údajov
Hmotnosť
27 g/ks
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor