A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

JELENLEG A KÁRTYÁS FIZETÉS NEM ÜZEMEL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS!

Kérdése van? Hívjon minket! +

JUICY JANE 5500

JUICY JANE 5500 - Egy új termék a piacon ,rendkívül kicsi és kompakt.


Juicy Jane egy olyan márka amivel még biztosan nem találkoztál,ez az egyedülálló termék kitűnik kis termetével és exclusive dobozával a többi közül. Méretre egy Lost Mary BM600-as terméknek felel meg.A termék újratölthető ,és az alján található indikátor lámpa jelzi ,hogy épp lemerültél vagy kifogytál a liquidből.


Ismerd meg a Juicy Jane-t!


Részben a megszokott és részben az új ízek közül tudsz válogatni,hogy biztosan találj a számodra megfelelőt.

14ml extrém finom liquid egy ekkora készülékben. Ha prémium vape élményre vágysz akkor mindenképp próbáld ki!Fedezze fel a Juicy Jane JJ5500-at – Növelje a vapelés élményét!Tapasztalja meg a kényelem és az íz csúcsát a Juicy Jane JJ5500 eldobható elektronikus cigarettával. Mondjon búcsút a hagyományos e-cigaretta bonyolultságának, és fogadja el a Juicy Jane JJ5500 egyszerűségét, amely a rajongók és a kezdők tökéletes párja.

Merüljön el az intenzív ízek széles skálájában, amelyeket gondosan úgy alakítottak ki, hogy kielégítsék ízlelőbimbóit, és elvigyék Önt a vape örömök világába. A Juicy Jane JJ5500 különféle ízeket kínál, beleértve a Kiwi Passion Fruit Guava trópusi varázsát, a Clear Mint frissítő keverékét és a Juicy Peach édes érzetét.

Kényeztesse magát egy rendkívüli élményben a Juicy Jane JJ5500 készülékkel, amelyet úgy terveztek, hogy megismételje a dohányzás örömét a tisztítással vagy újratöltéssel járó gondok nélkül. Ezek az előretöltött eldobható elektromos cigaretták a dobozukból kivéve azonnal használatra készek, és akár 5500 szívást biztosítanak Önnek.

Akár tapasztalt gőzölő, akár újonc az e-cigaretta világában, a Juicy Jane JJ5500 tökéletes választás azok számára, akik páratlan kényelmet és kellemes ízeket keresnek. Próbálja ki a kellemes Juicy Grape-t, a csípős Blue Razz Lemonade-t vagy a Summer Hawaiit, a trópusba menekülést