A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Kérdése van? Hívjon minket! +

ICEBERG FROSTY MINT 75MG
ICEBERG FROSTY MINT 75MG
8,55 
4,10

ICEBERG FROSTY MINT 75MG

ICEBERG FROSTY MINT 75MG

ICEBERG FROSTY MINT a mentolos jeges fuvallat! Rendeld meg online kedvenc SNÜSSZ terméked diszkrét csomagolásban, extra gyors házhozszállítással!

A klasszikus menta íz teszi az Iceberg Frosty Mint-et tökéletessé. Ezenkívül a nem túl magas, 75 mg/g-os nikotintartalom biztosítja a szükséges nikotin utánpótlást, és jeges élményt ad a snüssz szerelmeseinek. A tasakok kialakításuk miatt,intenzív ízélményt garantálnak akár 30 percig. Az alacsonyabb nikotinerősséget kedvelő felhasználók számára a 50 mg/g-os változatot is kínáljuk pár ízletes ízben.


MI AZ A SNÜSSZ?

 

A snüssz a skandináv országokból származó és ott népszerű őrölt, nedves, füstmentes dohánytermék. A dohányon és vízen kívül sót (Na2CO3=szóda) és snüssztől függő aromát tartalmaz. A szájba az alsó vagy a felső ínyhez felhelyezett formában a száj nyálkahártyáján keresztül jut a nikotin a szervezetbe.

 

HOGY KELL HASZNÁLNI A SNÜSSZT?

 

Kiemelkedő svéd márkák a Swedish Match, a General, az Ettan, ICEBERG és a Tre Ankare. Számos skandináv országban a snüsszt vagy laza por formájában lehet megvásárolni, amit vagy kézzel vagy egy speciális eszköz használatával kis golyócskává kell nyomkodni (amit a snüssz gyúrásának neveznek), vagy kis tasakok (az úgynevezett "adagolt snüssz") formájában. Mindkettőt az egyik ajak, leggyakrabban a felső ajak, mögé kell tenni. A tasakos kiszerelés kedveltebb, mert ennek használatkor nem ragad dohányszál a használó fogai közé és a száj nyálkahártyájával érintkezve kevesebb nyáltermeléssel is jár, ami meghosszabbítja a dohánytermék használati idejét.52
8,55 
4,10
Einheitspreis: 0,21 €/db
Anfang: 25.04.2023   Solange der Vorrat reicht!
Rabatt : 52
Ersparnisse 4,44 €
Beschreibung

Íz: Frosty Mint
Tipus: Slim
Nikotin: 75 mg.
Mennyiség: 20 párna egy dobozban
Erősség: Normál

Daten
Gewicht
40 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!