A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Kérdése van? Hívjon minket! +

ICEBERG MENTHOL 100MG

ICEBERG MENTHOL 100MG

Az ICEBERG MENTHOL olyan frissítő, mint a jég az italodban! Rendeld meg kedvenc SNÜSSZ terméked online, gyors szállítással, diszkrét csomagolásban!
 
Az Iceberg elhozott egy nem teljesen mindennapi menthol ízt. 100mg-os ezért nem a kezdő felhasználóknak ajánljuk. Ha egy mentolos ízt keresel , ami jeges és hűsítő akkor ezzel biztos nem döntesz rosszúl.

 

 

MI AZ A SNÜSSZ?

 

A snüssz a skandináv országokból származó és ott népszerű őrölt, nedves, füstmentes dohánytermék. A dohányon és vízen kívül sót (Na2CO3=szóda) és snüssztől függő aromát tartalmaz. A szájba az alsó vagy a felső ínyhez felhelyezett formában a száj nyálkahártyáján keresztül jut a nikotin a szervezetbe.

 

HOGY KELL HASZNÁLNI A SNÜSSZT?

 

Kiemelkedő svéd márkák a Swedish Match, a General, az Ettan, ICEBERG és a Tre Ankare. Számos skandináv országban a snüsszt vagy laza por formájában lehet megvásárolni, amit vagy kézzel vagy egy speciális eszköz használatával kis golyócskává kell nyomkodni (amit a snüssz gyúrásának neveznek), vagy kis tasakok (az úgynevezett "adagolt snüssz") formájában. Mindkettőt az egyik ajak, leggyakrabban a felső ajak, mögé kell tenni. A tasakos kiszerelés kedveltebb, mert ennek használatkor nem ragad dohányszál a használó fogai közé és a száj nyálkahártyájával érintkezve kevesebb nyáltermeléssel is jár, ami meghosszabbítja a dohánytermék használati idejét.

52
8,55 
4,10
Einheitspreis: 0,21 €/db
Anfang: 19.05.2023   Solange der Vorrat reicht!
Rabatt : 52
Ersparnisse 4,44 €
Nicht auf Lager
Beschreibung
Íz: Menthol
Tipus: Slim
Nikotin:100 mg.
Mennyiség: 20 párna egy dobozban
Erősség: Moderált/ nem kezdőknek való
Daten
Gewicht
40 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!