A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

THE SITE DOESNT WORK DUE TO TECHNICAL PROBLEMS!

Kérdése van? Hívjon minket! +

ICEBERG DRAGON FIRE 150MG

ICEBERG DRAGON FIRE 150MG


ICEBERG DRAGON FIRE a gyümölcsös és pikáns íz világ! SNÜSSZ termékek rendelése, diszkrét csomagolásban, gyors szállítással, hivatalos forgalmazótól!

Az ICEBERG Dragon Fire a japán virág jegyeit hordozza magában. Szintén egy nagyon erős snüsszről van szó a maga 150mg nikotintartalmával. Íze nem mindennapi kissé gyümölcsös íz.

 

 

MI AZ A SNÜSSZ?

 

A snüssz a skandináv országokból származó és ott népszerű őrölt, nedves, füstmentes dohánytermék. A dohányon és vízen kívül sót (Na2CO3=szóda) és snüssztől függő aromát tartalmaz. A szájba az alsó vagy a felső ínyhez felhelyezett formában a száj nyálkahártyáján keresztül jut a nikotin a szervezetbe.

 

HOGY KELL HASZNÁLNI A SNÜSSZT?

 

Kiemelkedő svéd márkák a Swedish Match, a General, az Ettan, ICEBERG és a Tre Ankare. Számos skandináv országban a snüsszt vagy laza por formájában lehet megvásárolni, amit vagy kézzel vagy egy speciális eszköz használatával kis golyócskává kell nyomkodni (amit a snüssz gyúrásának neveznek), vagy kis tasakok (az úgynevezett "adagolt snüssz") formájában. Mindkettőt az egyik ajak, leggyakrabban a felső ajak, mögé kell tenni. A tasakos kiszerelés kedveltebb, mert ennek használatkor nem ragad dohányszál a használó fogai közé és a száj nyálkahártyájával érintkezve kevesebb nyáltermeléssel is jár, ami meghosszabbítja a dohánytermék használati idejét.

52
3 175 Ft 
1 524 Ft
Egységár: 76 Ft/db
Kezdete: 2023.03.08   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 52
Megtakarítás 1 651 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Íz: Dragon Fire
Tipus: Slim
Nikotin:150 mg.
Mennyiség: 20 párna egy dobozban
Erősség: Nagyon erős / nem kezdőknek való
Adatok
Tömeg
40 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!