A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

JELENLEG A KÁRTYÁS FIZETÉS NEM ÜZEMEL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS!

Kérdése van? Hívjon minket! +

BECO PRO 6000 BERRIES PINEAPPLE ICE 5% RECHARGEABLE
BECO PRO 6000 BERRIES PINEAPPLE ICE 5% RECHARGEABLE
9 499 Ft

BECO PRO 6000 BERRIES PINEAPPLE ICE 5% RECHARGEABLE

BECO PRO 6000 BERRIES PINEAPPLE ICE 5%

RECHARGEABLE kiváló minőségű elektronikus cigaretta, amely kiemelkedő teljesítményt és kényelmet biztosít a felhasználóknak. A termék az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált, különösen azok körében, akik szeretnének leszokni a hagyományos dohányzásról, de még mindig élvezni akarják a nikotin ízét és hatását.

Ez a termék tartalmaz egy 5% nikotintartalmú folyadékot, amely kellemes ízű Dinnye ízzel rendelkezik. Az íz intenzitása kiegyenlített, így nem lesz túl édes vagy túl ízesített. Az elektronikus cigaretta feltölthető akkumulátorral rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor feltölthesse és könnyedén használhassa a terméket.

A BECO PRO 6000 WATERMELON ICE 5% RECHARGEABLE kifejezetten azok számára lett tervezve, akik egy könnyen használható és praktikus megoldást keresnek az e-cigarettázásra. A termék ideális választás azok számára, akik az egészséges életmódra törekednek, de nem akarnak lemondani a nikotin által biztosított kellemes hatásokról.

A termék megbízható minőségi szolgáltatást nyújt, így hosszú távú társa lesz az Ön számára az elektronikus cigaretta világában. A BECO PRO 6000 WATERMELON ICE 5% RECHARGEABLE az egyik legjobb e-cigi választás jelenleg a piacon, különösen azok számára, akik szeretnék kipróbálni az elektronikus cigaretta használatát. Ha a dohányzás helyett az egészségesebb életmód mellett dönt, akkor ez a termék az Ön számára készült. 

9 499 Ft
Részletek
Méret: 76.5*45.8*20.9mm
Szívás: 6000 puffs
Akkumulátor: 650mAh
(Tölthető)
E-liquid : 12ml
Ellenállás: 1.2Ω Mesh
Nikotin erősség: 50mg
Súly: 59g
Adatok
Tömeg
59 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!