A TERMÉKEK NIKOTINT TARTALMAZNAK! A NIKOTIN FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

JELENLEG A KÁRTYÁS FIZETÉS NEM ÜZEMEL! AT THE MOMENT WE CAN NOT ACCEPT CARD PAYMENTS!

Kérdése van? Hívjon minket! +

BECO PRO 6000

ELF BAR RENDELÉS - BECO PRO RENDELÉS

A Beco Pro 6000 vape nagyszerű választás mindazok számára, akik minőségi vape-élményre vágynak. Speciális funkcióinak és elegáns kialakításának köszönhetően kitűnik a piacon lévő többi vape közül.

A Beco Pro 6000 egyik legfontosabb előnye a nagy teljesítményű akkumulátor. 6000 slukk  kapacitásával ez a vape órákig kitart egyetlen töltéssel, így tökéletes az egész napos használatra. Ezenkívül az eszköz USB-C töltőportot használ, amely gyorsabb töltési időt tesz lehetővé, mint a többi mikro-USB-t használó vape.

A Beco Pro 6000 másik nagyszerű tulajdonsága az állítható légáramlási rendszer. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a készülék által termelt gőz és íz mennyiségét, így ideális kezdő és tapasztalt gőzölők számára egyaránt. Ezenkívül a készülék mesh-coilt használ,  amelyek egyenletesebb gőzölést biztosítanak, mint a hagyományos huzaltekercsek.


23termék

BECO PRO 6000 VAGY ELF BAR TE5000 - ELF BAR BC4000?

Más vapekhez, például az Elfbar BC4000-hez és az Elfbar TE5000-hez képest a Beco Pro 6000 számos előnnyel rendelkezik. Míg az Elfbar BC4000 hasonló akkumulátorkapacitással rendelkezik, hiányzik belőle a Beco Pro 6000 állítható légáramlási rendszere. Az Elfbar TE5000 viszont hasonló légáramlási rendszerrel és mesh tekercsekkel rendelkezik, de slukk kapacitása kisebb, ami azt jelenti, hogy nem tart olyan sokáig egyetlen töltéssel.


Összességében a Beco Pro 6000 egy csúcskategóriás vape, amely kiváló párologtatási élményt kínál a piacon lévő többi eszközhöz képest. Erőteljes akkumulátora, állítható légáramlási rendszere és mesh-coil tekercsei kiválló választás.